Card image cap

It's blog-o-clock!

Nån gång i slutet av december 2017 fick jag en idé om att jag skulle köra igång någon slags blog under 2018. Eftersom jag gillar att göra det svårt för mig tänkte jag också att jag inte skulle använda mig av någon färdig lösning för det här (läs: WordPress) utan i stället bygga ihop min egen lösning. 

Det visade sig snabbt att det är en hel radda olika saker som utgör en välfungerande blog och att jag aldrig skulle hinna bli klar i tid med alla dessa innan årsskiftet så jag fattade beslutet att börja med det allra mest väsentliga och sedan bygga vidare allt eftersom. Det här inlägget – årets allra första – är skrivet i den lösning jag hann få ihop och eftersom jag tycker det är en viktig symbolhandling att få upp ett inlägg redan på årets första dag så kör vi väl på det.

Jag kommer mestadels att ägna mig åt att skriva om de saker som ligger mig varmast om hjärtat som nyheter inom tech, sociala medier och sånt. Och vem jag är tänkte jag att jag skulle återkomma till lite senare i nån slags separat presentation.

Över lag kommer det nog bli en hel del nya funktioner och en massa nytt innehåll här inom en inte allt för avlägsen framtid. Jag kommer till exempel lansera en ny podcast väldigt, väldigt snart och jag leker även med tanken på nåt slags nyhetsbrev. En härlig bieffekt av att jag kodar min egen plattform är att det faktiskt inte finns några begränsningar. Vill jag ha en funktion svänger jag ihop den liksom.

Låter inte det härligt? Det tycker i alla fall jag.

P.S. Glöm inte att komma tillbaka och kolla hur det går för mig här.

← Tillbaka