Volvos nya reklamfilm

Volvo

För någon vecka sedan lanserade Volvo en ny reklamfilm som fick ett oerhört genomslag i sociala medier. Alla verkade helt utom sig av förtjusning och hyllningskörerna verkade aldrig vilja ta slut. Alla – jag menar verkligen ALLA – i princip krävde att man skulle kolla på den så jag gjorde som jag brukar och struntade i att se den.

Det här är vad jag tyckte.

Först slås jag av är hur jävla snygg den är. Den ser helt enkelt, precis som vi vant oss vid när det gäller reklamfilmer från Volvo, fruktansvärt påkostad ut. Och vilka miljöer sedan! Det är knappt man förstår att det är Sverige vi ser. Alla ser så fruktansvärt coola ut. Det här är inte din mammas gamla reklamfilm utan något helt nytt och ledordet är, gissar jag baserat på de kommentarer jag läst, mångfald.

Vem kan annat än älska när en biltillverkare slår mynt av ett så fint begrepp som mångfald? Inte jag i alla fall och säkert inte du heller. Det här är raka motsatsen till den där pruttiga reklamfilmen för Kista Galleria och jag gillar det!

Som inbiten älskare av gammal hip hop-musik gladde det mig dessutom något oerhört att höra Geto Boys fantastiska Mind’s Playing Tricks On Me. Fenomenalt låtval av Volvo!

Volvo är alltså en bil som vem som helst (som har råd) får köpa och det är något väldigt fint. Köregenskaperna är precis de samma oavsett om du är från burgna Danderyd som ruffiga orten. Alla älskar Volvo och Volvo älskar alla. Du bara MÅSTE se den här reklamfilmen!

Snygg brud också.

Mitt betyg:

4/5

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *