Om

Jag som driver den här sidan heter Nille af Ekenstam och tycker om att skapa trams på internet. Recensionerna här på bloggen är exempel på det.

Jag finns även på Twitter som @nilrod om du vill följa mig där. Det finns faktiskt de som tycker jag är värd att följa. Till och med i våra grannländer.

Den här lilla bloggen är för övrigt omnämnd i DN. Och hos Nöjesguiden.

Jag har en podcast som heter Bra Snack som du hittar här. (Eller här om du inte gillar iTunes.) Den vann i Svenska Podcastpriset 2015 som bästa nykomling.

Jag har även ett konto på Instagram som jag uppdaterar då och då. Snapchat då, undrar du? Visst! Där heter jag nilroddd och min QR-kod ser ut så här: 

Vill du maila mig är det bara att slänga in ett n@ framför domänadressen du ser där uppe i din webbläsare så ska det komma fram. Eller använd formuläret längre ner på sidan – det fungerar också.

Jag är alltid öppen för nya uppdrag inom till exempel att skriva texter, skapa innehåll eller föreläsa om sociala medier. Jag kan, utöver att skriva, det mesta inom produktion för webb och sociala medier som till exempel att skriva kod, producera och redigera ljud eller video. Jag är inte helt vilsen när det kommer till form och bild heller.

Så här ser jag ut, by the way.

 

 

Fält markerade med * är obligatoriska