Jag testar GB:s glassnyheter

Glassnyheter 2016

Till sommaren 2016 kommer tio nyheter att frossa i från GB Glace. De nya smakerna avslöjades häromdagen för en exklusiv skara särskilt utvalda journalister.

Jag var inte en av dem.

Magnum Double Caramel
Här var det jordnötter för hela slanten. Rätt märkligt egentligen eftersom glassen heter ”double caramel” och senaste jag kollade betydde caramel, i glassammanhang, kola. Jag älskar kola och avskyr jordnötter så naturligtvis blev jag superbesviken. Bu GB!
Betyg: 1/5

Magnum Double Peanut Butter
Nu snackar vi! Den här glassen, namnet till trots, formligen dryper av kola. Och inte en enda liten jordnöt någonstans så vitt jag kan bedöma. Så här ska en glass smaka om du frågar mig. Upprättelse direkt, GB!
Betyg: 5/5

Twister Bär
Här har vi en glass av typen isglass som inte bjuder på några överraskningar, den smakar nämligen precis som den ser ut. Otur bara att den ser ut som en begagnad fleshlight. (Eller tur, om du är lagd åt det hållet. (Not that there’s anything wrong with that.))
Betyg: 5/5

Solero Red Berries
Äntligen en glass med smak av rönnbär och liljekonvalj. Aningen sur inledningsvis, men det går över när liljekonvaljen kickar in och hela svalget domnar bort. Rekommenderas inte till barn, gravida kvinnor, äldre och sjuka.
Betyg: 4/5

Feast Snack Bar
Det här är nåt slags avlångt glassbakelse med smak av choklad, kola och nötter. Den såg så tråkigt ut att jag inte ens smakade. Gav den till hunden. Hon verkade i och för sig gilla gilla den, vilket är lite konstigt då hundar tydligen är allergiska mot choklad. Det här visste jag inte då.
Betyg: 2/5

Bean & Jerry’s Cookie Dough ‘Wich
Det här är alltså en glass som till 95% består av rejäl klick kall kakdeg mellan två kalla kakor. Om du är ett fan av antingen kall kakdeg eller kalla kakor kommer du uppskatta den här glassen. Är du ett fan av båda kommer du älska den.
Betyg: 3/5

Sandwich Break
Efter en lång eftermiddag med intensivt glasstestande var det inte utan att jag hade behövt en smörgåspaus så jag hade ganska högt ställda förväntningar på den här glassen. Tyvärr hade den absolut ingenting med smörgåsar att göra utan var typ exakt som en helt vanlig gammal GB Sandwich fast tänk i stället att någon brutit av halva och gett dig.
Betyg: 2/5

Oreo Sandwich
Se ovan minus kakdegen.
Betyg: 1/5

Kingis Crumble
Kingen! Whooo! Sån jävla king asså!
Betyg: 5/5

Lakritsdröm
Yes! Till slut går Martin Luther Kings dröm i uppfyllelse. Äntligen fria. Fria till slut! Tack allsmäktige fader, vi är fria till sist! (I övrigt lite mesig lakritssmak kan jag tycka. Hade hoppats på mer.)
Betyg: 3/5

2 kommentarer till

  1. Kanske jag som inte hängde med på ironin, men du växlade inte ihop Double Caramel och Double Peaunt?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *